Rejser,  Vietnam

Status på min rejse i Vietnam

Her sidder jeg! Jeg har en uge tilbage og mine forventninger om at skrive en masse, har jeg bare ikke haft tid til. Jeg ved at der nok skal blive skrevet en masse om turen, men de sidste mange uger har jeg bare været enormt meget på, så at få bearbejdet oplevelserne er ikke rigtig kommet endnu. 

Jeg har haft mit GoPro med mig, så mine oplevelser er også blevet dokumenteret, men tiden til at sidde og klippe det sammen har også bare manglet. Meeeen det kommer, det kommer!

Jeg kan skrive under på at det her har været min livs rejse. At komme ned til et land hvor alt bare er vildt anderledes end man er vant til i Danmark, er både spændende men også lidt hårdt. Det er sindssygt svært at kommunikere, fordi størstedelen af befolkningen kun kan vietnametisk. Trafikken er for crazy, jeg har hele tiden en følelse af at jeg bliver kørt ned. Jeg elsker København som storby og det vil jeg altid gøre især også efter denne tur. Når jeg er i Ho Chi Minh City,  som er på størrelse med Danmark så kan jeg hurtig blive lidt træt i hovedet. Jeg har boet i distrikt 1, som man kan sige er centrum. Ud over det så bor jeg op af backpacker street, som er festgaden og det har kunne mærkes. Det betyder ikke noget, når jeg er på hotellet og det er stadig fedt at gå i gaden når vi har været ude og få lidt mad. Jeg bliver bare fyldt op på et tidspunkt og det er ved at være nu.

Alle de oplevelser jeg har med mig i bagagen både omkring mit praktikophold, de kulturelle oplevelser og det sociale er helt fantastiske og jeg vil slet ikke have været det foruden. Jeg er bare kommet dertil hvor jeg er så træt hele tiden, måske fordi jeg er mættet af oplevelser, fordi det er så intens. 

Jeg har hele tiden sagt, at jeg ikke vil savne på turen og det har måske været svært for mine nærmeste at forstå. Jeg har bare haft den holdning, at det er 5 uger og ugerne går bare altid så stærkt, så hvorfor bruger energi på at savne og ende med at begrænse sig med sine følelsesmæssig interaktion med andre. Det kan måske godt misforstås og det er ikke sådan ment, men det skal mere forstås at være åben for at skabe nye relationer og være i nuet og suge alle de oplevelser til sig med åbne arme. Det betyder ikke jeg glemmer dem derhjemme, jeg tænker på dem, men savner dem ikke. Hvis jeg skulle sidde hver aften og græde snot over savn, så ville jeg måske ikke få lige så meget ud af min tur og det har bare været så vigtigt for mig, at det her blev en fantastisk oplevelse. 

Jeg håber sådan at jeg kan holde kontakten med min 5-kløver når jeg kommer hjem. Vi har været 5 mennesker som bare har været knyttet og her til aften flyver vi på vores sidste weekendtur sammen til Phu Quoc og jeg glæder mig. Selvom det aldrig bliver helt det samme som hernede, så håber jeg inderligt at vi holder kontakten. 

En lille status herfra. Der skal nok komme mere, når jeg får tid og mit hoved har bearbejdet oplevelserne. 

Du må ha’ en skøn weekend!

Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *