Aktuelt

Kommende projekter

Der er simpelthen så mange ting jeg gerne vil dele, som også har gjort at jeg har været lidt stille på det sidste. Samtidig har jeg stadig behov for at finde ud af tingene lidt selv før jeg deler for meget, så det er en balance jeg forsøger at finde. De sidste par måneder har jeg virkelig arbejdet på højtryk med alverdens ting og jeg kan mærke at jeg snart har brug for ferie. 

Jeg har derfor valgt at lave et indlæg hvor jeg fortæller status på “mit liv”. Jeg vil også fortælle lidt sjovere projekter, som jeg tænker jeg gerne vil i gang med. 

Jeg blev ikke ambassadør

Først og fremmest vil jeg sige tusinde tak for den støtte og opbakning jeg har fået i forbindelse med den søgte stilling som ambassadør for ergoterapeutuddannelse. Jeg har hele tiden tænkt, at denne stilling var skræddersyet til mig, fordi jeg elsker min uddannelse og føler at jeg har meget at byde på. 

D. 17 maj var den dag vi skulle have beskeden, om vi var gået videre til samtale eller ej. Jeg fik så aldrig nogle besked den dag. Den kom lørdag, hvor de skrev at det havde været en meget svær beslutning, men at det desværre ikke var mig som var gået videre.

Hånden på hjertet så synes jeg at det var ærgerligt, fordi jeg havde lagt mange kræfter i det, men ellers synes jeg faktisk at det var okay. De andre var super dygtige og heldet kan ikke altid være med mig. 

Kommende youtubekanal

Efter at jeg har lavet de videoer ift. ambassadørstillingen, har det givet mig mod på at starte noget nyt op. Jeg synes at det var super sjovt at lave videoer både det med at filme og at redigere. Jeg har faktisk ikke lyst til at stoppe med det og derfor tænker jeg, at det vil være en god hobby for mig. 

Jeg vil dog stadig have min blog, for jeg nyder at skrive mine refleksioner ned. Jeg har jo hele tiden haft et ønske om at min blog bl.a. skal fyldes med gode lækre opskrifter og meget mere.

Uanset hvilket socialt medie jeg bruger, er det vigtigste for mig, at jeg er hundrede procent mig selv. Jeg tænker også at det måske er en mere illustrativ måde at vise mit liv på ved en youtubekanal, for det kan nogle gange være svært at få jer helt tæt på mit liv gennem bloggen – Det kan selvfølgelig også bare være mig som ikke er rutineret endnu. 

Flytte?

Uha ja det hele hænger sammen. Jeg kunne godt tænke mig at have mere plads, så jeg kan rode med en masse madopskrifter og andet sjovt. Jeg bor som sagt på et kollegie og der kan pladsen godt være trang. Vi er omkring 12-13 som deler køkken og det gør det lidt vanskeligt for mig, at være dér for at lave opskrifter. Derudover synes jeg også, at det kunne være sjovt at vise jer min bolig, men det må I vente lidt med eller??

Måske sker der lidt mere på den front og det er glædeligt fordi det er noget M og jeg har ønsket længe. Samtidig er det lidt mærkeligt hvis jeg skal sige farvel til menneskerne fra mit køkken. 

Jeg synes, at det er svært at sige for meget, da der er meget uvished. Jeg har brug for at vide lidt mere hvad der sker før jeg afslører for meget. Dog skal jeg nok give besked med det samme, når vi selv ved mere. 

Lær mig at være kreativ

Jeg har fundet ud af at jeg faktisk godt kan lide at være kreativ, om det handler om at redigere videoer eller at lave små hyggeprojekter. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil lære at hækle. I min familie er der ofte familieforøgelse og derfor synes jeg at det kunne være hyggeligt, at kunne hækle nogle forskellige ting. Jeg har allerede de første hækleprojekter i tankerne, men jeg må også være realistisk og tænke på, at jeg måske lige skal lære hvordan man gør det mest basale. Jeg tror, at det vil give mig ro og muligheden for at koble fra. Jeg ønsker, at være mindre afhængig af de sociale medier og jeg tror at min tid med kreativitet vil give det afbræk som jeg har brug for.

Selvforkælelse

Jeg har besluttet mig for, at idet jeg kun har et år tilbage af mit studie at jeg skal være bedre til at forkæle mig selv. Jeg kan snart se enden på SU’en og derfor skal livet nydes mere, selvfølgelig med omtanke og fornuft. Men hvad indebære selvforkælelse for mig?

Selvforkælelse for mig er, at jeg har det godt indeni og udenpå. Det kan være svært at finde ud af hvad der gør at man har det godt, men jeg har en idé til hvad der ville være godt for mig. Derfor har jeg skrevet 5 ting som jeg fremadrettet skal gennemføre.

  1. Strammes op og kom i form: Jeg vil være smækker lækker og jeg er altså blevet en smule slasket. Derfor tror jeg at det ville være godt for mig at begynde at træne. Jeg tror at træning kunne bidrage til at jeg fik det bedre med mig selv. Jeg er på ingen måder utilfreds med mig selv, men hvis der er en åbning til at blive endnu mere tilfreds, så hvorfor ikke gøre det? 
  2. Spis sundere: Jeg er lidt for god til at leve af rugbrødsmadder, selvom jeg er godt træt af det. Jeg elsker sundt og varieret mad, men jeg har dog lige en periode hvor motivationen ikke er til at lave det. Motivationen skal frem igen! Så det at spise sundere og varieret indebærer også at jeg skal skære ned på de lækre sager.
  3. Prøve nye spisesteder: I København er der bare så mange lækre spisesteder, jeg er bare dårlig til at prøve noget nyt. Jeg elsker at prøve noget nyt, men havner altid samme sted hvor det også er billigt. Nu vil jeg altså være bedre til at prøve nye steder, så jeg måske også kan lave nogle anbefalinger. Har I nogle gode ideer til spisesteder?
  4. Prioritere min familie og venner: Det er virkelig dem jeg elsker højt. Min søster og jeg er begyndt at se hinanden utrolig meget og det nyder jeg, fordi vi kan grine og lave noget som vi normalt ikke laver. Samtidig er det bare fedt at vide at vi kan foretage os alt sammen. Det er selvfølgelig også gældende for resten af min familie og venner, for det er vigtigt at der bliver plejet om dem man holder af. Det er i hvert fald en ting som gør mig glad.
  5. Kropslige forkælelse: Jeg har aldrig været typen som har fået lækre behandlinger, men det skal jeg da helt klart til. Jeg tror da godt at jeg kunne tænke mig at få ansigtsbehandlinger, ordnet negle og måske vokset. Så må jeg bare arbejde noget mere for at det kan lade sig gøre. Det er da en del af livet at forkæle sig selv. Jeg må nok også hellere gøre det nu, for tror næppe at jeg kan have fansy negle når jeg er færdiguddannet som ergoterapeut. HA!  

Hvad er selvforkælelse for dig?

Én af de super hyggelige afterne jeg havde med min søster var på Refshaleøen. Vi nød både lækker mad, film og sluttede af med en pandekage med nutella og banan. Muuums!

Yes billederne indikerer på ingen måder min kommende sunde livsstil. Der skal selvfølgelig også være forskel på hverdag og weekend. 

Det her er nogle af de projekter i min kommende fremtid. Jeg håber virkelig at I vil følge med, hvor jeg vil fortælle mere om de enkelte projekter hen ad vejen. 

Knus ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *