Uncategorized

10 ideer til værtindegaven

Personligt har jeg det sådan, at en værtindegave hører til når man er blevet inviteret til et arrangement. Jeg vil gerne så vidt det er muligt have en lille ting med som “tak for invitationen”, dog kan jeg til tider være bremset af min SU.  

Jeg synes ofte at en værtindegave bliver lidt det samme – enten en blomst eller lidt sødt til ganen. Det er selv noget som jeg elsker at få og noget jeg indimellem giver, men jeg kan også godt lide at finde på noget helt andet. Jeg har før i tiden manglet ideer til den lille ting til værten/værtinden, men det synes jeg ikke at jeg gør så meget mere. 

Jeg kan godt lide at gøre mig umage med bare de mindste ting. Måske tænker du at en værtindegave bare er en lille ting, som man lige tager med på vejen – det kan det også være, men det er bare ikke nok for mig. Jeg nyder at kunne give en ting som jeg har tænkt noget mere over end bare en Merci-chokolade fra netto.

Jeg er meget påpasselig med at købe boliginteriør, da mange mennesker har en helt speciel boligstil og derfor kan man nemt komme til at ramme ved siden af. Dog vil jeg gerne give nogle bud på hvad der måske ville falde i god jord. Jeg har forsøgt at finde ideer i forskellige prisklasser.

Hvis I vil se mere til hver enkelt idé så tryk på det som er understreget, for der har jeg vedlagt et link. 

IDEER

  • Royal Copenhagen påskeæg (prisen er omkring de 135- 170 kr. for ét æg. Fås i mange typer og farver. Kan købes i VÆRSGO, IMERCO, Salling osv.) Jeg synes personligt at det er en rigtig fin ting at have med som værtindegave til påskefrokosten
  • Nøglering fra Georg Jensen (Fås i forskellige typer. Det er en gave i den lidt dyrere ende. Står til ca. 249, 95 kr.) Synes det her er en rigtig lækker ting at få.
  • Lav noget personligt! Bag en kage eller nogle småkager. Du kan købe et fint glas med lås og evt. smække et bånd omkring. Så er der nemlig hjemmebag i fin emballage. Det fylder ikke, men smager godt. 
  • Lækker te til te-elskeren. Altid noget man kan bruge, altså hvis man drikker te.
  • Til manden som går op i sit skæg – kunne en lækker olie eller balsam være en skøn ting at få. Så kan skægget blive blødt og lækkert. 
  • Whiskysten (kan fås til under 100kr.) – til dem som af og til nyder et glas whisky.
  • Lyngby fyrfadstage (50 kr. stk. fås i mange farver og kan købes i bl.a. Din Isenkræmmer). Fordelen er at du kan finde de farver som passer til værtindens hjem. 
  • Lidt lækkert til køkkenet (Mange valgmuligheder. Nedenstående er der 2 billeder af hvad det kunne være + pris)
  • Sæbebær (fås i forskellige størrelser/priser. Købes i helsebutikker eller på nettet). Disse sæbebær er super smarte og gode. De er økologiske og allergivenlige. Det bedste af det hele er, at de er super miljøvenlige – de kan nemlig genbruges. Der er måske mange som ikke kender dem, men måske i sidste ende vil elske dem. Jeg har dem selv, dog har jeg ikke taget dem i brug endnu, da vaskeriet på kollegiet ikke er det smarteste sted at bruge dem.  
  • Mit bedste bud: “Hjernegod mad som er en bog som jeg simpelthen er så glad for, at jeg har fundet og har givet som gave. Det er en bog som er baseret ud fra videnskab, om at “den gode mad til hjernen” kan mindske risikoen for demens. Jeg har selv haft demens tæt på livet og derfor synes jeg det er interessant med en bog som er fuld af evidens. 
Lyngby fyrfadsstager som jeg har sat sammen har farverne orange, lilla og brun. 50 kr. stk.
Sæbebær som er allergi,- og miljøvenligt.
Mit bud på den perfekte bog "hjernegod mad".

Dette var mine bud på værtindegaver og jeg håber du kunne bruge det. Hvis du selv har nogle ideer, så må du gerne smide en kommentar nedenunder, så vi alle kan inspirere hinanden.

Værtindegaver skal være noget hyggeligt og ikke noget vi bare skal have overstået. 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *