Bolig

Hvorfor Amager?

Mange har spurgt hvorfor det er, at vi specifikt valgte at søge bolig på Amager. Først og fremmest vil jeg starte med at sige, at vi ikke har kunne tillade os at være kræsne over placering i København. Alle ved at boligmarkedet er noget værre latterligt bæ og derfor søgte vi også bare hvad vi kunne.

Vi havde et ønske om bolig primært på Amager men Vesterbro, Christianshavn, Østerbro og tildels Nørrebro var også godkendt. Grunden til at vi valgte at søge bolig sammen nu, var bare lysten til at komme videre i forholdet, men også fordi at jeg er færdiguddannet til sommer. At jeg snart er færdiguddannet, har gjort at jeg har haft et ønske om at være velforberedt på den kommende boligsituation. 

For mig har placeringen ikke været det som har betydet mest, men jeg har dog helller ikke haft lyst til at bo ude på lars tyndskids marker i mine “ungdomsår”, selvom jeg ikke er den store dakke dak type. 

For bare et par måneder siden, sad vi i ro og mag på M’s kollegieværelse og nød stilheden og alligevel elskede at være tæt på by og natur. Vi havde ikke intentioner om at flytte væk fra Amager. Det var pisse nemt for Mathias at hoppe op på jernhesten og wupti så var han i skole. Amager var bare fantastisk! Yes bemærkede du ordet “var”.

Lige nu hvor vi er flyttet, er alt ikke lige som forventet. Vi bor ude til et kryds, hvor der er voldsom trafik hele døgnet rundt. Vi bor i et nybyggeri og det er fantastisk – skulle man tro.. For her er der aldrig dage hvor der er ro. Ikke nok med at vores bygning er ny og lejligheden over os ikke er bygget færdig, så skal alle vores naboer da også lige bygges op fra bunden (altså boligerne ikke menneskerne). Så hip hurra for larm fra håndværkerne fra kl. 06- 19 HVER dag. For lige at drysse lidt ekstra krydderi på, så er det ekstra fantastisk at naboerne også elsker garage tramp musik. Wuhuu, det er så nu man har lyst til at synge “Kald det kærlighed, kald det lige hvad du vil. ååååhååå der findes ingen og, ingen ord som helt slår til – så kald det lige hvad du vil”.. Yes jeg er overtræt! 

Amager er fantastisk, men det er også et bevis på at uanset hvor man bor, så er der altid områder som er bedre end andre. Måske handler vores bare om en ny tilvænning. Vi har nemlig været rigtig glade for Amager, så det skal vi bare lige finde frem igen. Måske om et par år ender vi på landet – ja hvem ved. 

Rigtig god dag! 

Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *