Personligt

10 ting der er mindre nice at jeg gør!

  1. Jeg synger opera. Jeg ville ønske jeg kunne gøre det alle steder, men folk får hovedpine fordi jeg synger så højt.
  2. Børster mine tænder med andres tandbørster – jamen jeg er bare så ligeglad. 
  3.  Jeg er ret hæmningsløs. For mig har det altid været naturligt at tale om ALT. Jeg glemmer bare til tider hvilken situation jeg sidder i og hvem jeg taler med. 
  4. Griner på upassende tidspunkter – Jeg har bare til tiden den værste situationsfornemmelse. Jeg griner altid på de tidspunkter der ikke skal grines. 
  5. Spiser mere usundt end jeg dyrker motion.  
  6. Er en pilfinger – jeg skal altid røre ved alt. Bare her forleden ser jeg en stor hvid plamage under min sko.  Jeg tænker ”det papir kan godt lige fjerne”, så jeg tager fat i det her papir som er mere fugtigt end jeg lige tænker det skal være, indtil jeg finder ud af at det er et skønt “brugt” tyggegummi jeg sidder og nuller i. AD! Hvem pokker piller også sig selv under skoen, ja det gør du Emma. 
  7. Jeg elsker at debattere og vil helst gerne have ret – og det har jeg stort set også altid. HA!
  8. Jeg er mere naturlig end romantisk. Jeg er ikke god til det her opstillede romantik og bliver lidt for naturlig i mine vante omgivelser. Jeg holder sjældent noget tilbage (hvis I forstår sådan en lille en).
  9. Går på toilettet med åben dør – for så kan jeg jo sidder og tale samtidig
  10. Jeg taler til tider alt for meget, til gengæld oplever jeg aldrig akavet stilhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *